NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT رییس جمهور

Not known Factual Statements About رییس جمهور

Not known Factual Statements About رییس جمهور

Blog Article

پیوندها

↑ «ده‌ها فعال سیاسی از ۵۰ شهر ایران خواستار تحریم انتخابات شدند؛ کوروش زعیم: نفعی برای مردم در رای‌دادن نیست

کمک مالی ظاهر ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی ایجاد حساب

[پیوند مرده] ↑ «جزئیات حضور مردم در استان‌های مختلف پای صندوق‌های اخذ رای انتخابات ۱۴۰۰/ بالاترین مشارکت در استان خراسان جنوبی رقم خورد». ستاد انتخابات کشور. ۶ تیر ۱۴۰۰.

↑ اصل ۱۱۵ قانون‌اساسی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۸) ↑ بند ۹ اصل ۱۱۰ قانون‌اساسی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۸) ↑ «ابلاغ سیاست‌های کلی «انتخابات»: بخش ۱۰ جزء ۵».

نارضایتی‌ها از عملکرد نظام جمهوری اسلامی و جناح‌های آن به اندازه‌ای گسترده‌است که به گفتهٔ رادیو فردا، تأثیر آن بر میزان مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰، مقامات نظام را نگران کرده‌است؛[۲۹] برخی از مسئولان جمهوری اسلامی از جمله عبدالرضا رحمانی، حسام‌الدین آشنا، محمود صادقی و حسن غفوری‌فرد مشارکت ۲۰ درصدی در انتخابات ۱۴۰۰ را هم کافی دانسته‌اند.[۳۰][۳۱][۳۲][۳۳] علی خامنه‌ای دو روز پیش از انتخابات در سخنرانی تلویزیونی خود، به تردید برخی از قشرهای ضعیف و محروم جامعه برای شرکت در انتخابات اشاره کرد.

↑ «سردار افشار از داوطلبی انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد». ایرنا. ۲۰۲۱-۰۵-۲۴.

رئیس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۴۰۰–۱۳۹۷) تأیید صلاحیت [۱۰۷]

ناتوانی کامل دولت روحانی در تحقق وعده‌های اقتصادی و اجتماعی او در زمان انتخابات، از دیگر دلایل ریزش مشارکت مردمی است.[۴۴][۴۵] مجید محمدی با اشاره به رشد ۴٫۵ درصدی شکاف طبقاتی، ۲۰ برابر شدن نرخ ارز خارجی، دو برابر شدن حاشیه‌نشینان شهری، افزایش بیکاران، تشدید فرار سرمایه و فرار مغزها از ایران، دوران دولت «تدبیر و امید» روحانی را «مرگ اصلاح‌طلبی» توصیف می‌کند.[۴۶] فریدون خاوند کارنامه اقتصادی حسن روحانی را get more info «درخشان‌تر» از احمدی‌نژاد نمی‌داند و معتقد است که به‌جز برجام و پیامدهای اقتصادی آن، روحانی نتوانست ساختارهای پوسیده اقتصاد جمهوری اسلامی را دگرگون کند و گفتار او در دوره دوم مانند احمدی‌نژاد پوپولیستی شد.

نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی (از ۱۳۹۹) معاون رئیس‌جمهور (۱۳۹۲–۱۳۸۹) عدم احراز صلاحیت [۸۸]

↑ ۹٫۰ ۹٫۱ «زنگ خطر برای ۱۴۰۰/ نتایج غیرمنتظره از آمار مشارکت در انتخابات». ۱۲ اسفند ۱۳۹۸. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۸ مه ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۹.

محسن رضایی یکی دیگر از نامزدان اصول‌گرا است. وی در دوره‌های نهم، دهم و یازدهم هم نیز کاندید بود که در هر سه دوره متوالی شکست خورده‌است.

منبع: نتیجهٔ انتخابات[۱۵۵]، نتیجهٔ تکمیلی انتخابات[۱۵۶]

↑ «مطهری: در ۱۴۰۰ یکی از خودشان را سر کار می‌آورند». رادیو زمانه. ۲۸ آگوست ۲۰۲۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱ سپتامبر ۲۰۲۰. دریافت‌شده در ۲۸ آگوست ۲۰۲۰.

Report this page